Rockstands, gitaarhaken en -steunen

Prijzen verschillende standaards / rockstands:

Rockstand, in hoogte verstelbare gitaarsteun voor aan de muur (zie foto), handig! 15.00 euro
Rockstand, flexibele gitaarstandaard voor aan de muur, klein 10.00 euro
Rockstand, vaste gitaarstandaard voor aan de muur, houdt hem gedraaid op afstand, zwart 16.70 euro
Rockstand, gitaarstandaard vloer donker of licht hout, prachtige driepoot, BSX
Een sieraad in uw kamer!

33.50 euro

Rockstand, gitaarstandaard vloer zwart inklapbaar K&M 21.00 euro
Rockstand, gitaarstandaard vloer met uitschuifbare hals, diverse kleuren 12.00 euro

Vloersteun

We verkopen diverse modellen vloersteunen. De duurste twee kosten 22 euro per stuk. Hieronder het model van K&M met kurk. Deze is helemaal plat op te vouwen en makkelijk mee te nemen. Ook is deze verstelbaar (5 standen), dus ook voor de kleinste modellen gitaar te gebruiken. Op de foto staat ie op de grootste stand. Een gitaar staat redelijk rechtop in dit model en neemt daardoor weinig ruimte in.

Dit model hebben we tevens in zwart (zonder kurk) voor 18 euro.

Dan verkopen we sinds kort nog een heel ander model. Geen foto maar hij doet denken aan de versie muurhaak met ondersteun dragers (zie verderop). Deze is rood en het gedeelte dat de hals ondersteunt is in hoogte verstelbaar. Kost 12.50 euro.

Muurhaken

Ik verkoop ook de haken waarmee je gitaren aan de muur kan hangen. We hebben 3 verschillende modellen, waarvan ik er zelf twee in gebruik kan laten zien in onze offline shop.

Dit is model een, klein en flexibel. De wijdte van de vangarmen past zich aan aan de breedte van de gitaarhals, dus alle modellen passen er in. Verkoopprijs 10 euro. Geliefd model. Met stevige beschermlaag en beweegbare beugel.

Een bevestiging van een gitaar aan de muur is hartstikke handig! En veilig ook. Geen last van kinderhandjes, onstuimige honden of stofzuigers maar toch je gitaar onder handbereik. Wat wil je nog meer.

Bij onderstaande muurhaak staat hij op 2 dragers en bovenaan ondersteunt hij de hals. De bovenkant is uitschuifbaar dus voor alle modellen gitaar te gebruiken mits goed ingesteld. Hier hangt de gitaar een stukje van de muur af. Prijs is 15 euro.

Hierboven de haak in actie met een 1/2 gitaar. Past handig net naast de kapstok! Veilig maar wel dichtbij. Hieronder de 3 verschillende onderdelen waaruit deze bestaat. Het plaatje is om aan de muur te bevestigen (4 schroeven).

 

Muurhaak nummer 3 heeft nog geen foto. Hierbij hangt de gitaar alleen boven aan een haak maar heeft de haak een arm en hangt de gitaar meer haaks aan de wand. Op deze manier komen ze meer naar voren en kan je effectief meer gitaren aan een stuk muur hangen.