Almeria beginnersgitaar

De voordeligste serie die we verkopen is van het merk Almeria. Ze zijn uitermate geschikt om als startgitaar of beginnersgitaar te gebruiken. Het zijn goede gitaren, die ook op stemming blijven. De prijs is zodanig dat gitaarspelen voor ieder kind en volwassene is weggelegd. Op deze laagdrempelige manier kan je speels kennis maken met een gitaar. En is het ook laagdrempelig om een gitaar kado te doen of een extra gitaar voor op reis te kopen.

Almeria Student naturel 1/4, 1/2, 3/4, 7/8 en 4/4

Ons instap model is de serie Almeria Student naturel gitaren van Gewa. Zij hebben een blank houten kleur. Licht sparrenhouten bovenblad, oranje/bruine zij- en achterkanten van catalpahout. Fredboard (toets) en brug zijn van esdoorn hout (maple). Hoogglans. Deze gitaar is ook geschikt voor gitaarles, als beginnersgitaar. Maar de kwaliteitsgitaren zijn natuurlijk nog geschikter. Fijn aan deze gitaar is dat de klankkast iets smaller is. Wat we wel horen van onze klanten is dat hij dan makkelijker te bespelen is. Wel is het volume daardoor ietsje minder.

Prijs vanaf 76 euro exclusief hoes. Prima klank.

Prijzen Almeria gitaren

gitaarmaat mensuur* en halsbreedte leeftijd prijzen
Almeria student naturel      
1/4 44,3 cm 42 mm 2 t/m 6 76 euro
1/2 55 cm; 42 mm 7 t/m 9 80 euro
3/4 58,5 cm; 44 mm 10 t/m 13 85 euro
7/8 62 cm; 48 mm 13 - dames 141 euro
4/4 65 cm; 51 mm Volwassenen 94 euro

 

* De mensuur is de effectieve snaarlengte. Dat is de lengte van een snaar die je kan laten trillen. Bij een normale, grote gitaar is deze 65 cm.

7/8 Almeria

Nieuw in het assortiment: nu ook een damesgitaar of jongerengitaar in deze Almeria serie. Hij is iets prijziger maar ook iets anders kwa klank en kwaliteit ook wat hoger dan de andere Almeria gitaren. Zo heeft deze een beter toetsblad, van beukenhout.

Het bovenblad is van sparrenhout, de achterkant van lindehout en de zijkanten beuken. Te koop voor 141 euro.

4/4 Almeria

Hier twee foto's van de grootste gitaar uit deze serie. Hij kost 94 euro.

Hoes

Optioneel kan je een hoes bij de gitaar kopen. Logische keuze is dan de basic serie van Gewa, gewatteerd en mooi afgestikt, vanaf 26,50 euro. Deze is er in maat 1/4, 1/2, 3/4, 7/8 en 4/4. Ze hebben zowel een handvat als dubbele rugbanden, dus altijd makkelijk mee te nemen. Ook op de fiets.

De Almeria 1/2 valt wat ruimer dan de andere 1/2 gitaren. We adviseren daarom de 3/4 maat hoes erbij te kopen.

Voordelige 3/4 hoes

Voor de 3/4 gitaren hebben we nog een super oplossing: de Gewa pure turtle hoes. Deze hebben we goed kunnen inkopen en daarom zijn deze hoezen voor slechts 14 euro te koop. Met bies en gGevoerde draagriemen, extra front handvat
Groot bladmuziekvak, Naden van binnenuit versterkt. Stevig vastgenaaide, verstelbare rugzakriemen en een Ergonomisch gevormde ritssluiting. De eerder genoemde Gewa serie is echter wat dikker gevoerd. Op de foto hieronder staan links de Gewa basic en rechts de Gewa turtle afgebeeld.