Homepagina

Speciaalzaak voor alle maten akoestische gitaren

-tevens enigste muziekwinkel in Almere!-

Gitaar verkoopWelkom bij Kindergitaar.com! Zoek je een goede kwaliteit kindergitaar, jongeren/damesgitaar of 4/4 gitaar? Dan ben je hier in de gitaarhemel! We hebben een ruime keuze in alle maten en prijsklassen gecombineerd met een goede service. We verkopen alle maten gitaren met nylon snaren. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment snaren: van nylon tot elektrisch, westerngitaar en zelfs 12 strings gitaren. En zaken als standaards, lessenaars en bladmuziek. Een aankoop hier komt desgewenst gratis met een deskundig advies over ergonomie, leeftijden, klanken en maten.

Ik ben gitaardocent, werk aan huis en verkoop graag gitaren. Even een afspraak maken voorkomt dat je me niet thuis treft.

We zitten hier dichtbij de A6 en parkeren is gratis en om de hoek. Dus je kan hier makkelijker terecht dan bijvoorbeeld in Amsterdam of Naarden. Andere muziekwinkels in Flevoland zijn er niet meer.

Degelijk advies

Steeds meer mensen komen vooral voor een degelijk advies langs. Vaak ouders die geen verstand hebben van gitaren maar zich willen oriƫnteren voor een gitaar voor dochter of zoon. Dat kan prima hier. Voor de uitleg vraag ik wel een gepaste vergoeding. Een gewone les kost 17,50 euro voor 30 minuten, dit geldt ook als richtprijs voor een advies.

Je krijgt uitleg over de verschillende maten gitaren, over hoe je les kan nemen, welke boeken er zijn en welke speelhoudingen.

 

Klik handig door naar:

1/4 gitaar voor 2 t/m 6 jarigen.

1/2 gitaar voor 7 t/m 9 jarigen.

3/4 gitaar voor 10 t/m 12(13) jarigen.

7/8 gitaar voor m/v vanaf 13 jaar en voor dames.

Gitaar voor volwassen mannen en grote vrouwen (doorscrollen naar onder voor 4/4 maat).

Om te bestellen stuur je een mailtje

Kijk eerst eens rond in ons assortiment. Heb je een vraag? Bel of mail voor vragen en voor een bestelling naar 036-5212342. We staan bekend om onze uitstekende service. Je word direct deskundig geholpen.

Pakketjes worden zorgvuldig verpakt

Wil je een pakketje verzonden hebben? We pakken ze goed in, met hergebruik van verpakkingsmaterialen van onze leveranciers. Dozen van gitaren die in de winkel zelf worden verkocht gebruiken we namelijk om extra te verpakken voor verzendingen, en ook luchtkussentjes worden hergebruikt. Zo wordt jou muziekinstrument zorgvuldig verpakt en sparen we tegelijkertijd het milieu.

Gitaarles buiten

Gitaarles en percussieles

Gitaarles kan op elke leeftijd! Ook vanaf een jaar of 5. Kijk hier naar Thijs (6) die via lesmethode '6 dieren en een gitaar' al van bladmuziek af een liedje speelt op een 1/4 gitaar.

Thijs speelt op zijn kwartgitaar "zige zage".

Maar de beste leeftijd om te starten is een jaar of 8 omdat dan de motoriek wat verder ontwikkeld is. Ik geef zelf gitaarles (individueel, duo's en in overleg klein groepje elders) en percussieles (groep). Neem gerust contact op voor een proefles zonder verplichtingen. Zit je te twijfelen, gewoon proberen! Muziek is zo leuk. Weet je dat gitaarspel de inspiratie was voor Ricardo Semler, die later een beroemde directeur en vernieuwer werd? De vrijheid en het plezier dat hij ervoer in het spelen als gitarist in zijn bandje wilde hij zijn werknemers ook gunnen! Dus toen hij het bedrijf van zijn vader overnam voerde hij een drastische reorganisatie door. Ik hoorde dat de staf van de raad van de kinderbescherming deze vorm van 'zelfsturende teams' inmiddels ook aan het doorvoeren is.

Kindergitaar.com, voor een gitaar op maat

De gitaar is het meest gebruikte muziekinstrument, naast de menselijke stem. Wist je dat er ook kleine gitaren zijn? Vroeger speelden kinderen op een gitaar voor volwassenen. Dat is bijna alsof je moet leren fietsen op een grote fiets terwijl je nauwelijks bij de trappers kan. Dat is toch een stuk lastiger en het speelt niet zo lekker. Zo'n grote klankkast is niet goed tussen beide benen in te klemmen. Ik was dan ook dolenthousiast toen ik ontdekte dat er veel soorten en maten gitaren te koop zijn. Op deze manier ben ik met veel plezier in de handel van gitaren gerold. Want wat is er nu leuker en gezelliger dan nog meer mensen die gitaarspelen met elkaar kunnen delen?

Mensen die overal gitaar spelen!

Een gitaar leent zich voor veel diverse muziek stijlen: akkoorden, liedjes spelen, er bij zingen, ritmes oefenen. En alle muziekstijlen zijn er op te spelen, van pop tot rock tot klassiek en modern. Ook is een gitaar makkelijk mee te nemen. Elektriciteit is onnodig, en hij kan gewoon mee achterop de achterbank of op je rug. Ook kleine gitaren zijn prima door volwassenen te bespelen.

Volg en like ons op facebook enTwitter.

Tips website

Kijk rustig rond op deze site. Weet je niet goed welke model je nodig hebt? Kijk op de maattabel ook met leeftijden. We hebben 1/8, 1/4, 1/2, 3/4, 7/8 en 4/4 modellen. Van verschillende merken. En er zitten nog kleinere maatverschillen tussen de verschillende merken. Bijna alles op voorraad, dus je komt niet voor niets.

Dames opgelet!

Ben je vrouw, jongere of gewoon niet zo groot? Dan hebben wij de uitkomst. Kijk naar de 7/8 gitaren met iets kleinere mensuur op damesgitaren. Die spelen echt beter. Probeer eens uit, we hebben een ruim assortiment ook in deze maat. Bel 036-5212342 of mail voor een afspraak. Kan ook 's avonds of in het weekend.

Geef een gitaar of accessoire kado

Zoek je een cadeautje voor iemand die van muziek maken houdt? Kijk bij instrumenten voor percussie instrumenten, of bij bladmuziek voor een extra leuk gitaarboek. In de winkel hebben we nog veel meer keuze.

We hebben ook haken waarmee je je gitaar aan de muur kan hangen. En vloerstandaarden, die geschikt zijn voor alle maten. Een gitaar die grijp klaar staat nodigt sneller uit tot gitaarspel. En staat ook nog eens fantastisch in het interieur. We hebben ook een leuk muziek-kwartetspel voor 8 euro. Zo leer je spelenderwijs muzieknoten. Ook leuk voor de vakantie. Een kindergitaar is het ideale kado! Ook voor uw (klein)kind.

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuwe modellen, acties, gitaarlessen of tips voor concerten? Geef je hieronder op voor de nieuwsbrief. Ook voor speciale wensen houden wij ons aanbevolen, neem gerust contact op.

Ook op Twitter.

Muziek is voeding voor de ziel

Kindergitaar.com is een handelsnaam onder ME-zelf van Paulien Floor