Afgeprijsd - in de aanbieding

Nieuwe gitaar:

De reisgitaar gaat in de aanbieding! Van 449 naar 399 euro. Zie de betreffende pagina voor meer informatie over deze lekker spelende, prachtige semi akoestische wijnrode reisgitaar van Ortega. Hij is geheel nieuw maar gaat uit het assortiment.

 Deze deze gitaar is tweedehands:

Pro Natura Bronze Teleri 7/8

Deze nieuwe gitaar is hoogglans en donkerer van kleur (hout) van de andere gewa pro gitaren. Ik heb hem zelf bespeeld maar schakel nu weer over naar een andere gitaar. Je kan nauwelijks zien dat hij gebruikt is. Van 239 euro voor 200 euro. Met sjiek vergulde stemmechaniek met degelijke acryl knoppen. Mensuur 620 mm, topkambreedte 48 mm, totale lengte 950 mm. Massief sparren top; Achter en zijblad eikenhout, mahonie getint. Getinte maple hals, acacia toets en brug. Made in Europe.

 

Dan vanwege veranderingen in het assortiment gaan de volgende nieuwe producten eruit:

Stemapparaatje Ukulele

Danelectro Snark clip tuner, normaal 13,50 nu 7,50. Alleen stemmen van ukulele.

Fender

Verder hebben we een vloerstandaard van Fender. Geschikt voor de grotere maten. Dit model gaat er echter uit. Hij is van 22 euro afgeprijst voor 17 euro.

Deze is helemaal zwart en kent een ander uitvouw systeem. Maar is ook makkelijk in te klappen en mee te nemen. Een gitaar staat hier wat schuiner in. Daardoor neemt hij wat meer plek in maar hij staat heel stabiel. Dit model kent maar 1 stand maar alle gitaren passen er prima in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanwege een lichte beschadiging:

De 1/4 Ortega gitaarhoes heeft enkele kleine beschadigingen aan de bovenkant. Nieuwprijs is 29 euro, je kunt deze kopen voor 24 euro.