Gewone 'volwassenen' gitaar of 4/4

We hebben een groeiend assortiment 4/4 gitaren. Deze hebben een mensuur van 65 cm. De breedte van de hals bij de brug is 52 mm.

4/4 Concert gitaar GEWA Pro Natura esdoorn licht

Deze prachtige gitaar daar hebben we de hele serie van: 1/2, 3/4, 7/8 en nu ook de 4/4. Het voorblad is massief licht sparrenhout, de achterzijde, hals en zijkant zijn van esdoorn (maple). Zadelbreedte 5,2 cm, totale lengte 98 cm. Acacia toets en brug.Hij heeft verder een 3-voudige houten bovenbladbinding en enkelvoudige houten achterbladbinding. De stemmechanieken zijn verchroomd met harpje en acryl knoppen
Zijdemat gelakt. Er past ook een ergoplay op (met zuignappen) maar dan eerst een doorzichtig stikkertje erop plakken. Hij kost 199 euro.

4/4 Concert gitaar GEWA Pro Natura Walnoot

Deze prachtige gitaar met aan de achterzijde en de zijkant het donkere walnoot is een van mijn persoonlijke favorieten. De totale lengte 98 cm en de zadelbreedte is 52 mm. Massief sparrenhouten bovenblad, Maple (esdoorn) hals, acacia toets en brug. Geen tropische houtsoorten dus! De bovenbladbinding is 3-voudig, enkelvoudige houten achterbladbinding. Verchroomde mechanieken met harpje en acryl knoppen. Zijdemat gelakt en made in Europe. Achter-en zijblad zijn dus walnoot en de headstock is van walnoten fineer. Hij kost 234 euro.

Andere keuze?

Op bestelling kunnen we nog een heleboel meer 4/4 gitaren leveren. Kijk bij de andere Ortega (gekleurde) of Gewa gitaren (houtkleurig) wat je leuk lijkt en neem contact op over de mogelijkheden.

Link terug naar overzicht maattabel kwaliteitsgitaren.