Idool

Muziek maken is toptraining voor je hersenen. En daar heb je je leven lang baat bij, zonder of met een muziekinstrument in je handen. Dit favoriete filmpje illustreert dat prachtig:

Ik ben al 16 jaar werkzaam als natuurgeneeskundige. Zie mijn website www.me-zelf.nl maar ik wilde ook graag iets doen met mijn muzikaliteit. Vandaar dat ik in 2010 mijn bedrijf kindergitaar.com startte. Wil jij meer dan gewoon les krijgen? Wil jij een toptalent worden?

Nu combineer ik beide professies.

Ik herberg naast mijn muzikale talent ook een schat aan kennis en intuitie om mensen te helpen sterk en gezond te worden en blijven. De afgelopen jaren heb ik vaak al gedacht gut wat zou ik je graag eens voorlichten over voeding of andere manieren om sterk en gezond te worden en blijven.

Speciaal voor mensen die meer willen dan gemiddeld begin ik toptalent begeleiding.

Naast muziekles geef ik je therapie op maat. Je komt wekelijks voor muziekles, maar ik volg ook de rest van je ontwikkeling. Dat doe ik met alles wat ik te bieden heb, al naar gelang wat nodig is in het hier en nu om weer een volgende stap te zetten in je ontwikkeling.

Waar ik naar (kan) kijk(en):

* ergonomie. Welke gitaar past nu het beste bij je? Daarover kan je op deze site al een en ander vinden.

* voeding. Hoe gezonder je eet, des te beter doen je vingers het en je hersenen kunnen signalen beter verwerken. Maar ook slaap je dan beter en ben je beter uitgerust, kan je je beter concentreren enz.

* voedingssupplementen en kruiden. Personalised food. Ik pendel uit dat wat jij precies nodig hebt.

* voedselallergie├źn (pendelen en allergietest).

* ademhaling (door de neus!)

* vitaliteit.

* spirituele ontwikkeling (pendelen, gesprekken en doorgevingen)

* mindfulness

* emoties en psychische ontwikkeling (NEI, bloesemremedies, energetische druppels)

* uitstraling (kerngevoelens NEI en TAT)

* Holistic pulsing voor een goed lichaamsgevoel en optimale doorstroming

Praktische aanpak

Werken aan je uitstraling en je gezondheid is een kwestie van doen en van doorzetten.

Wat ik je wil aanbieden is dat we eerst een paar gesprekken hebben over je vragen, talenten en gezondheid apart van je muziekles. En dat ik je daarna blijf volgen wekelijks gecombineerd met de les. We kunnen kiezen voor lessen met en lessen zonder begeleiding. Omdat deze aanpak ook voor mij nieuw is en ik alleen geloof in maatwerk, is het even zoeken naar de juiste balans.

Voor de eerste 2 aparte gesprekken over gezondheid reken ik mijn tarief als natuurgeneeskundige: 70 euro per uur. Voor de begeleiding plus lessen maken we aparte strippenkaarten. Belangrijk is je commitment om je voor langere tijd in te zetten voor een betere gezondheid en het ontwikkelen van je talent.

Ik heb 2 strippenkaarten voor je in de aanbieding: een met alleen les en een met les plus een half uur begeleiding. Afhankelijk van de week en het moment en wat er nodig is kunnen we een aparte les of les met begeleiding afstrepen. Zo blijven we flexibel maar is er ook een duidelijke betalingsstructuur.

Voorwaarde is dat je wel de supplementen en middelen bij mij afneemt die ik je voorschrijf. Ik heb ook mijn inkomsten nodig.

Een begeleidingsles kost het normale lesgeld plus 32,50 euro voor een half uur begeleiding voor kinderen en 35 euro voor volwassenen. Dan heb je beide dus iets korting op de normale consultprijs, vanwege de continuïteit. In dat half kijken we waar je tegenaan loopt maar ook hoe ik je verder kan helpen vooral. Het voordeel is dat ik ook mijn intuitieve gave bij de gitaarlessen kan gebruiken en je progressie gedurende de lessen zelf beter zichtbaar wordt voor mij als natuurgeneeskundige. Hierdoor kan je sneller beter worden.

Ben je nog jong? Afhankelijk van je leeftijd kunnen je ouders erbij betrokken worden. Zij zijn natuurlijk degene die je het beste kennen en ook voor je koken en boodschappen doen en zo.

Leskaart kinderen 30 minuten: 5 lessen voor 80 euro

Les begeleidingskaart kinderen: 5 b lessen voor 242,50 euro (162.5 + 80)

Leskaart volwassenen 30 minuten: 5 lessen voor 100 euro

Les begeleidingskaart volwassenen: 5 b lessen voor 275 euro (100 + 175)

Eigen ervaring verbeteringen

Vooral in mijn jeugd heb ik veel gitaar gespeeld. Daarna heb ik jaren mijn gitaar links laten liggen en deed ik vooral percussie (ritme instrumenten). Ik ben toen ook anders gaan eten en leven. Toen ik daarna weer mijn gitaar oppakte merkte ik op dat mijn vingers veel soepeler zijn. De 'warmspeeloefeningen' had ik niet meer nodig. Zo belangrijk is echt gezonde voeding op maat dus! En die soepelere vingers maken het gitaarspelen nog aangenamer. Zo zie je maar weer dat het niet alleen gaat om goed oefenen maar ook om alles er om heen. Je geest en lichaam in een topconditie brengen en houden!

Verder speel ik nu op een 7/8 gitaar. Die is net wat kleiner dan de gangbare 4/4 maat waar ik in mijn jeugd op speelde. De vrouwengitaar past beter bij mijn vrouwenhanden. En ook heb ik met diverse methodes aan mijn uitstraling gewerkt. Zo zie je maar, je komt altijd weer verder. En daar help ik anderen ook graag bij. Als expert en ervaringsdeskundige.