Kopen

Leuk al die gitaren en accessoires. Hoe zit het echter met het praktische aanschaffen en uitproberen?

Langskomen

Je kan langskomen om de gitaren echt te komen uitproberen. Enthousiast worden gaat dan vanzelf want het gaat om prachtige en praktische producten. Zie voor het adres contactgegevens. We hebben ruime openingstijden (op afspraak) en zijn makkelijk met OV en auto bereikbaar. Vlak bij de A6, en gratis parkeren. Betalen contant, via direct overmaken (ING) of via pin.

Verzenden en betalen, bank of paypal

Maar verzenden kan net zo goed. Geef aan wat je zoekt, dan rekenen we de totaalprijs uit. Vervolgens sturen we een digitale factuur (bank/paypal) en kun je onder vermelding van factuurnummer overmaken. Als het geld ontvangen is kunnen we verzenden. Mail gelijk even je adres door, dan kunnen we een factuur op naam maken (en deze als pakbon gebruiken). Controleer altijd even zelf of je adres klopt!

We hebben een rekening bij de ING. Zit je ook bij ING, dan wordt het bedrag binnen een half uur bijgeschreven. Vanaf een andere bank is het er vaak al de volgende werkdag.

Het is ook mogelijk een factuur te betalen via uw paypal rekening. Paypal zorgt er voor dat bedragen direct bijgeschreven worden, hetgeen de bestelprocedure verkort. Ook biedt paypal kopersbescherming. Mocht het product niet naar wens zijn, dan vergoed paypal de retourkosten.

We streven er naar na ontvangst van het geld de bestelling binnen een werkdag bij u thuis af te laten leveren en maximaal binnen 3 dagen. Heeft het wel of geen haast, geef het maar even door.

Verzending gaat per PostNl. Zij hanteren binnen Nederland Track & Trace. Vraag het nummer bij ons op als je je pakketje wil volgen. Goedkopere gitaren gaan met een gewone pakketzegel en duurdere gitaren aangetekend. De meerkosten hiervan zijn voor onze rekening. Per uitzondering verzenden we onder rembours (betaalservice).

Verzendkosten binnen Nederland voor pakketjes

Dat is 5,95 euro

De daadwerkelijke kosten zijn hoger maar die nemen wij voor onze rekening.

Track and Trace

We maken gebruik van een professionele verzendservice van My Parcel via TNT. Via je e-mail adres wordt je op de hoogte gebracht van de status van je pakket.

Levertijd

We streven er naar altijd alles op voorraad te hebben. Maar het kan zijn dat een model tijdelijk uitverkocht is. In dat geval duurt het een paar dagen voordat we een exemplaar in huis heb. En in uitzonderlijke gevallen (een langere levertijd bij een leverancier) langer. Maar dat komt gelukkig weinig voor. Ook kan het zijn dat er nieuwe modellen binnen zijn die nog niet op de website staan.

Twijfel je? Een telefoontje of mailtje geeft zekerheid. Heb je je oog laten vallen op een bepaalde gitaar en wil je 100% zeker weten dat deze er is als je langskomt? Dan reserveren we deze toch voor je?

Brievenpost

Sommige zaken kunnen door de brievenbus. Denk aan een setje snaren of bladmuziek. In dat geval worden de kosten van het aantal postzegels gerekend. Een setje snaren kost 2 zegels (1,74). De verzendkosten van bladmuziek varieert al naar gelang het gewicht.

Een brievenbus pakket via My Parcel is 3,70.

Niet goed of vragen?

Klank en kleurverschillen kunnen voorkomen. Mocht een bestelling toch niet naar wens zijn, neem dan vooral eerst contact op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Dus liever niet gelijk terugsturen! Binnen een termijn van 14 dagen is het mogelijk de bestelde en ontvangen artikelen retour te zenden, dan krijgt u de aankoopsom plus gerekende verzendkosten teruggestort. Alleen de verzendkosten voor retour zenden zijn voor uw rekening. Let op: dit geldt alleen als u alle gekochte producten onbeschadigd retour zendt.

Even voor de duidelijkheid: bewaar de gitaar in een ruimte met relatief constante temperatuur. Dus niet vlak bij een kachel bijvoorbeeld. Dat om eventueel kromtrekken te voorkomen.

Uiteraard geldt dit niet voor het geval dat er duidelijk na aankoop schade is aangebracht of onstaan. Mocht er iets mis zijn met een bestelling dan geldt er een gebruikelijke garantietermijn.

Als je iets terugstuurt, doe dat dan wel met alle verpakkingsmaterialen waarmee wij het hebben opgestuurd. Dus goed ingepakt. Mail ons even voor het retourformulier voordat je iets terugzendt.

In verband met de garantie graag de aankoopfactuur bewaren. Bij voorkeur zetten we de factuur op naam, ook bij de verkoop in de winkel.