Links en tips

Links van tevreden klanten in de muziekscene

Zonate, Gitaarles in Amersfoort

Fort van de Verbeelding, geven in projecten les op scholen en voeren met de leerlingen van de hele school een schoolpleinorkest uit. Schitterend om te zien!

Matthias Kaddar, componist, muzikant, zanger en leraar, Amsterdam.

Balletschool Almere, van Marianne de Hont.

Overige links

Filmpje over de hersenen van muzikanten. Prachtig om te zien hoe hersendelen intensief samenwerken in het brein van iemand die muziek maakt. Geeft ook aan hoe belangrijk en gezond muziek is voor mensen.

ME-zelf, praktijk voor natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie en holistic pulsing massage: kindergitaar.com zit in hetzelfde pand en heeft dezelfde eigenaresse. Ook voor personen die zich beter willen ontspannen en kunnen concentreren.

Nonoise oordoppen, wij verkopen deze prachtige oordoppen. Geen last van te harde concerten maar wel nog met mensen kunnen praten, dankzij een keramische kern. Zitten fantastisch.

Atelier voor contrabas, van een andere Almeerder Lucas Suringar die contrabassen achter zijn huis verkoopt en restaureert of repareert.

Rep en roer, Musicals voor groep 8

Buitenkunst, kamperen en creatief bezig zijn in eigen land (tip!)

Z.o.o. gitaar duo, virtuoos Almeers gitaar duo

Stichting Gitaarorkest Nederland, drie gitaarorkesten in Almere waaronder Guitarissimo voor volwassenen

Muziek-winkels.startpagina.nl, portaal voor muziekwinkels

Feelings, Leuke showband

Willem Hellbreker, jazzsaxofonist in Lelystad, geeft les in Alexander techniek om in een ontspannen houding te kunnen functioneren. Speciaal voor muzikanten.