Percussieles

Naast gitaarles geef ik sinds 2016 ook les als percussionist. Aan mijn gitaarleerlingen gaf ik aanvullend al les op percussie om de ritmische vaardigheden te oefenen, maar percussie leent zich uitstekend voor groepslessen. Maar dan niet aan huis. Met plezier trek ik de wijk in om met anderen samen te spelen, te genieten en verbinden.

Nieuwe schooljaar 2020:

Op aanvraag.

Schooljaar 2017:

In het nieuwe schooljaar ga ik wekelijks groepsles geven op een vaste locatie. Dat kan in de Stripheldenbuurt of in Almere Centrum. In het centrum heb ik contact met een nieuw gebouw in de Odeonstraat, waar vroeger een museum stond. Ik ben aan het inventariseren wat de wensen zijn zodat ik verder mijn plannen kan vormgeven.

Verleden:

Op twee basisscholen in Almere, te weten de Archipel en het Spectrum, kunnen kinderen groepsles percussie krijgen.

Je kan je per les opgeven. De leeftijd is vanaf 6 jaar. Percussie instrumenten zijn voorradig maar je mag ook je eigen trommel meenemen, laat maar zien. Mocht je zelf muziekinstrumenten willen aanschaffen dat is helemaal top, je kan ze bij mij ook bestellen. Op mijn website staan een paar modellen maar ik heb er nog meer. Ik neem een catalogus mee.

Op de Archipel doen kinderen van opvang Smallsteps mee, maar er is nog plek voor enkele geinteresseerden.

Data 2017:

Basisschool het Spectrum

woensdag 1 maart 14.15 - 15.00 uur

Kosten 10 euro voor 45 minuten les.

Basisschool de Archipel

woensdag 15 maart 13.15 uur

woensdag 19 april 13.15 uur

In mei niet ivm vakantie

Dit valt ook onder het Vlechtwerk. Vanwege subsidie is de toegangsprijs lager.

Ik heb een handig vervoermiddel voor de instrumenten!