Reacties

Heb je een gitaar of iets anders gekocht? Of volg je gitaarles bij mij en wil je wat kwijt? Hier kan ik je berichtje plaatsen. Mail naar kindergitaar en dan zetten wij het op de site. Live reacties kan je ook kwijt op onze facebook pagina bij 'recensies'.

31 december 2020

Ik kocht bij Paulien nieuwe stemknoppen. Ze heeft ze speciaal besteld en ze passen precies. Het is precies de goede maat. Ik ben zeer, zeer tevreden! Je hebt ons zeer vakbekwaam en vriendelijk maar ook geduldig geholpen, toen we bij je waren. Ga zo door Paulien. Jij bent geweldig!

T van Z uit Almere.

November 2019

Mijn gitaar is weer helemaal in orde! Paulien heeft een prachtig nieuw setje snaren erop gezet. Ik kon er op wachten.

R uit Almere

december 2018

"Paulien is een rustige vrouw met kennis van muziek en het vermogen dit over te brengen aan o.a. kinderen. Dat doet zij op een speelse manier. Als vader van een zoon van nu 11 jaar heeft zij hem en mij tegelijkertijd les gegeven (kind en ouder) op gitaar ongeveer een jaar geleden. Daarbij nam zij de tijd om met name de houding en het plaatsen van de handen op het gitaar. Wij hebben ongeveer een half jaartje les gehad. Mijn zoon wilde liever een ander instrument spelen en wij zijn toen met gitaar gestopt."

L. uit Almere

augustus 2018

Na een zoektocht waarbij ik ontdekte dat er geen fysieke gitaarwinkels meer zijn in Almere kwam ik terecht bij kindergitaar.com, een winkel aan huis. Hier heb ik een nieuw setje snaren gekocht. Met deze snaren klinkt mijn gitaar een stuk mooier. Hartelijk dank! Ook heeft ze me verschillende vormen capodastro's laten zien en ik heb een fijne handige gekozen. Ben blij dat ik gewoon langs kon komen voor een praatje en een goed advies.

Henk uit Almere

dd. juni 2017

Het afgelopen jaar hebben ik en een aantal van mijn gitaarleerlingen een aantal studiegitaren in diverse formaten bij Paulien aangeschaft. Als je begint met gitaarspelen en nog niet zeker weet of je het leuk gaat vinden, wil je niet teveel geld investeren. Het is lastig om een adres te vinden waar je voor een 'beginnersprijs' toch een acceptabele kwaliteit en service krijgt. Dit geldt vooral voor de kleinere modellen gitaren.
Tot dusverre kan ik zeggen dat deze studiegitaren prima bevallen en de service uitstekend was!

m.vr.gr.
Lex
Gitaardocent

Juni 2017

Kortgeleden een 7/8 gitaar voor mijn vrouw gekocht, omdat dat makkelijker voor haar speelt i.v.m. haar kleine handen. Heel hartelijk ontvangen en professioneel geholpen, Er werd alle tijd voor ons genomen, en de gitaar is prachtig, mijn vrouw speelt er met plezier op! 
Afzender: J.R. Verelst

maart 2017

Als klant van Kindergitaar heb ik zeer goede service ontvangen van Paulien Floor toen ik mijn aangekochte gitaar na een aantal weken toch echt niet mooi vond klinken.
Ik kon snel langskomen met mijn probleem en mocht de gitaar omruilen voor een ander exemplaar in ongeveer dezelfde prijsklasse. Ook nu weer kreeg ik tijdens dit bezoek alle tijd om verschillende gitaren uit te proberen. De gitaar die ik nu heb is helemaal naar mijn zin: goed bespeelbaar en een prachtige klank!  Daar ben ik zo blij mee!
Bij Kindergitaar zijn overigens ook goede accessoires te koop heb ik ondervonden. Vooral de nieuwe gitaarsteunen zijn zo mooi vormgegeven.

Joke

mei 2016

Mijn zoon Thijs is op zijn vijfde gitaarles gaan volgen bij kindergitaar. We zijn gestart met de lesmethode van Ton Terra (Zes dieren en een gitaar). Deze methode wordt op een uitermate simpele manier de basis van het gitaarspelen bijgebracht.

In de lessen kijkt Paulien goed of het kind de materie ook ꤨt begrijpt. Als dat niet zo is, wordt het op een creatieve en speelse manier uitgelegd. Hierdoor is mijn zoon nooit ҶastgelopenҠen het altijd leuk blijven vinden.

Inmiddels speelt hij gitaar vanaf bladmuziek en gaat nog iedere week met veel plezier naar de les.

Mw. I. Jagerman, Almere

Juni 2015

Uitspraak van een moeder die samen met haar dochter hier gitaarles komt nemen. 'Ik kom hier chagarijnig maar ga vrolijk weer weg'.

28 juni 2014

Onlangs heb ik bij jullie een kindergitaar gekocht (1/4 Almeria) en na een leuke mailwisseling ook ontvangen. Gitaar ziet en fantastisch uit en de klank is goed voor zo'n kleine kast. Ik denk dat onze kleinzoon straks heel blij wordt op zijn verjaardag.

Groet, David E..

28 mei 2014
Gisteren was mijn zoontje jarig en de 3/4 gitaar was er op tijd dus hij was helemaal blij.
Dank je wel voor het zo snel opsturen en voor de mooie hoes!
Succes met je bedrijf.
Groet,
D. Meesman, Den Haag
22 januari 2014
Na lang zoeken voor een fatsoenlijke gitaar voor mijn kleinkind van 4 jaar ben ik op jullie site uitgekomen door te google-en. Omdat ik teleurgesteld was in een 1/4 gitaar, die ik elders besteld had, heb ik eerst mailcontact gezocht. Ik ben uitstekend ge௦ormeerd over alle afmetingen. Toen heb ik snel een factuur gevraagd en gekregen en snel een prachtige gitaar voor onze kleine meid per post ontvangen. Nu kan ze samen met haar vader gitaar leren spelen. Ze vindt een mondharmonica al prachtig, dus nu helemaal super blij!
Met vriendelijke groet,
Marjet van Dam-van Weert, Son en Breugel

6 december 2013

Dag Paulien,

Onze dochter heeft gisteren tijdens pakjesavond de gitaar gekregen die we vorige week binnen kregen. Zij is 2, 5 jaar. Het was een groot succes, de uitdrukkelijk van blijdschap op haar gezicht was goud waard! En de hele ochtend is ze al bezig geweest ermee. Stralend dat ze nu echt muziek kan maken. Wat met haar plastic speelgoed gitaar niet lukte. Sinds ze 1, 5 jaar is, is ze al bezig met gitaren. Dus we zijn benieuwd hoe dat verder verloopt, aangezien wij beiden geen instrument spelen ;)

Bedankt voor de snelle levering!

Afzender: Sabrina uit Tilburg

Beste gitaar ooit!
Laatst, op een mooie zomerse dag ergens in 2012. Daar stond ze op de
kemphaan in Almere met gitaren in allerlei maten. Ik wist toen helemaal
niets van gitaar maten want ik had ooit, ik denk in 1979, een kindergitaar
van Sinterklaas gekregen (ik denk een 1/2 gitaar), waarop ik tot aan het
begin van het einde van de zomer van 2012 op had gepeeld... Ik heb
tussendoor een uitstapje gemaakt naar een 'echte' gitaar, daar moest ik les mee gaan nemen, maar deze was veel te groot voor mijn handen (zeker een 4/4 gitaar). Hij klonk veel beter dan het  kindergitaartje, maar de kindergitaar bleef aan mij plakken als een oude schoen. Toch maar lessen met die grote, maar niet veel lol eraan gehad. Dat was nu ongeveer zo'n 30 jaar geleden.
Tot voor kort heb ik met het kindergitaartje het spelen weer opgepakt, maar ik wilde een beter geluid. En Paulien heeft ze! In allerlei maten, klanken en prijsklassen. Nu heb ik een gitaar die net een slag kleiner is dan die 'grote'. En wat een geluid!
Dhr. JjvH uit Almere.

Gisteren de mooie gitaar ontvangen voor mijn zoontje van 4 jaar. Hij vind gitaar spelen erg leuk en met deze mooie en toch betaalbare gitaar van de Start seriekan hij oefenen.
We hebben er ook gelijk eengitaarsteun voor aan de muur bij gekocht en een stemapparaat.
Ik ben goedgeadviseerd en na veel en snel! heen en weer gemail uiteindelijk de bestelling geplaats en deze was ook na betaling vlot in huis. Dankjewel Paulien

Mijn kleindochter is vandaag 4 jaar geworden. Ze wilde heel graag een gitaar en pas op 11 juli bedacht ik me dat er wellicht, net als bij violen, ook kleine maatjes gitaar te koop zijn. Dus ging ik op zoek op internet en benaderde kindergitaar.com met de vraag wat een gitaar moest kosten en of ze die eventueel nog voor de 15e geleverd kon worden. Ik had de gitaar de 14e, na een zeer prettig e-mailcontact, in huis!!
De gitaar ziet er prachtig uit en m'n kleindochter is er erg blij mee. Ook kon kindergitaar.com me helpen bij het uitzoeken van een passend "lesboek".
Hartelijk dank voor de prettige en snelle service!

Afzender: Wil Hazewindus

Dank voor de snelle en correcte afhandeling van het bestelde gitaartje (1/4 ortega gitaar).
Het gitaartje ziet er erg goed uit en heeft ook nog eens een aangename klank, zeker aan te bevelen.
Met vrgr
Jan S te Oirsbeek.