Reisgitaar

Deze hippe reisgitaar mag niet in je collectie ontbreken! Ortega heeft een serie travelers guitarts in haar assortiment. Het gebruikte hout is Agathis (apenboom). Het is een nylon snaar gitaar maar met wat meer look alike van een electrische gitaar. Mensuur is 62,5 cm en is daarmee even lang als damesgitaren. De toets loopt een beetje rond en ook de knoppen doen wat aan een electrische gitaar denken. De klankkast is kleiner. Dus deze past ook makkelijk bij je bagage op reis! Onderaan zit een knop zodat je makkelijk met een gitaarriem om staand kan spelen. In deze knop is ook de ingang voor het snoer verwerkt.
Prijs is van 449 naar 399 euro. Kom gerust langs om hem rustig te bekijken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het model is ook verkrijgbaar in wit, zwart (donkergrijs) en houtkleur. Vraag naar de levertijd. Alle gitaren in onze collectie worden door volwassenen ook als reisgitaar gekocht. Maar dit is dus een 'officiele' reisgitaar. De hals is breder dan de gitaren die meer voor kinderen ontwikkeld zijn, en de klankkast is wat klein gehouden dus makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Klik voor een filmpje van een demonstratie van deze prachtige reisgitaar.

Recensie van Marc en Jacqueline (foto):

De Ortega reisgitaar is een kwalitatief goede gitaar. Met name de bespeelbaarheid van de hals en de zuiverheid van de tonen is waar iedere gitarist naar op zoek is. Het gebruikte materiaal is degelijk en bovendien fraai bewerkt en afgewerkt. Een kleine kritische noot: het volume in akoestische staat is wat mager. Maar gelukkig heeft de fabrikant daar iets op gevonden, deze gitaar is uit te versterken middels onopvallende ingebouwde apparatuur, die -hoe kan het anders- ook weer zeer degelijk is uitgevoerd!

Link terug naar overzicht maattabel kwaliteitsgitaren.