halve gitaar of 1/2

We verkopen meerdere modellen. Zie de tabel.

De gemiddelde leeftijd voor deze maat gitaren is 7 tot (en met) 9 jaar. Maar uiteraard ook geschikt voor reizen of gewoon kleine mensen.

Pro Natura silver 1/2, esdoorn

Prachtige lichte kleur gitaar, waar menig klant verliefd op werd. De Pro Natura Silver maat 1/2 van Esdoorn hout. Het bovenblad is van massief sparrenhout. De hals, achter- en zijblad zijn van esdoorn en de toets en brug van het donkere acacia hout. Drievoudige houten bovenbladbinding, enkelvoudige houten achterbladbinding. Verchroomde van Gent mechanieken met lyra en acryl knoppen. Milieuvriendelijke polyurethaan zijdematlak. Deze gitaar is van europese makelij. Het is een lichte kleur gitaar die prettig speelt. In het echt is hij iets geler en minder grijs dan onderstaande foto. Prijs is 172 euro. Hetzelfde model is ook op voorraad in 3/4 en in 7/8.

Pro Arte II GC

Prachtig design. 530 mm mensuur, zadelbreedte 45 mm, totale lengte 835 mm. Deze gitaar heeft een massief, 4-delig sparrenhouten bovenblad, houten mozaiek klankgat-rozet. MEt een mahonie achter-en zijblad,
Getinte maple hals, palissander toets en brug. Positiemarkeringen op 3e, 5e, en 7e fret aan zijkant toets
3-voudige bovenbladbinding, enkelvoudige achterbladbinding Vergulde mechanieken met harpje en zwarte knoppen en assen. Milieuvriendelijke polyurethaan hoogglans lak en Made in Europe. Kosten 203 euro.

 

Ortega 1/2, wijnrood

Deze prachtige wijnrode Ortega kindergitaar kost 185 euro, hoogglans. Komt inclusief prachtige Ortega kwaliteits hoes. Sparrehouten bovenblad, hals en achterkant van Mahonie hout. Fretboard en brug gemaakt van stevig sonokelin (indiaas rozehout). Snaren zijn van D'addario. Tegenwoordig hebben alle Ortega gitaren een moderne rozet (= dat rondje rond het klankgat) met leuke zwart-wit figuurtjes. Inmiddels hebben we deze serie ook compleet in ons assortiment: 1/4, 1/2, 3/4 en 7/8 behoren tot onze voorraad. De kleur is in het echt nog mooier dan op deze foto's, meer glans. (zie ook bij 3/4 model).

Ortega 1/2 White hoogglans

Witte halve Ortega gitaar voor 185 euro. Inclusief zo'n mooie degelijke Ortega hoes. Klank is fantastisch, vorm is prachtig afgewerkt. Hier op film hoor je de mooie klank, en dat uit zo'n klein gitaartje.

Witte gitaren zijn vooral in trek in de gospel wereld. Gezellig met de familie samen muziek maken, dat kan nu met een witte gitaar op maat. Beter jong geleerd dan oud gedaan!

Ortega gitaarhoes

Hieronder de prachtige hoezen die bij alle Ortega gitaren geleverd worden. De nieuwste serie is nog verder verbeterd. Het is eigenlijk een kruising tussen een hoes en een koffer dankzij de extra verstevigde wanden en de ondersteuning van de hals. Handig voor op reis. Ze bieden perfecte bescherming in bijvoorbeeld volgepakte bagageruimtes van vliegtuigen en bussen. Maar dankzij de verstelbare rugbanden zijn ze makkelijk te vervoeren van een koffer.

 

Link terug naar overzicht maattabel kwaliteitsgitaren.